in

Aca Lukas guši se u dugovima, folker će ostati bez krova nad glavom!

Aca Lukas mogao bi da ostane bez stana na Novom Beogradu zbog duga većeg od 100.000 eura, koji nije isplatio hit-mejkerima Marini Tucaković i njenom suprugu Aleksandru Raduloviću Futi.

Po presudi, izvršitelji su nedavno došli da mu plijene imovinu, ali im je on tada poručio da nema kuću koju bi mu oduzeli. Međutim, prema saznanjima Srpskog telegrafa, folker je pokušao da sakrije nekretninu koju posjeduje na svoje ima.
– Izvršitelji su nakon provjere Lukasove imovinske karte došli do saznanja da pjevač ima tajni stan na Novom Beogradu od 80 kvadrata, čija je tržišna vrijednost blizu 100.000 eura. U tome im je najviše pomogla poreska, koja je pronašla da pjevač posjeduje objekat na ovoj lokaciji – kaže dobro obaviješteni izvor i dodaje da je proces naplate potraživanja u Lukasovom slučaju prilično komplikovan.

– Njegov stan je već bio označen u zabilježnici, što znači da ga je već neko prije njih potraživao. Imovina sada ide na licitaciju i biće prodat po najvišoj cijeni koju ponude. Međutim, ni tada Marina i Futa ne dobijaju novac, pošto se prvo izmiruju troškovi prema prvom dužniku, pa ono što pretekne ide ovim dvoma – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, izvršitelji su išli i u njegovu matičnu kuću “Grand” da provjere da li tamo ima nekih primanja i utvrdili da nema. Stavili su mu blokadu na sve račune kako bi naplatili dugovanja.
U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo pjevača, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na broj poznat našoj redakciji. Takođe, pozvali smo i Marinu da čujemo i njenu stranu priče, ali ona nije željela ništa da komentariše, već je istakla da vjeruje tužilaštvu i da ne želi u to da se miješa, piše Srpski telegraf.

Podsjećanja radi, Marina i njen suprug Aleksandar tužili su Lukasa zbog duga od 100.000 eura, koje im, prema njihovim tvrdnjama, pjevač nije isplatio za pjesme čiji su oni autori. Pravosnažnom odlukom suda popularni dvojac je dobio slučaj i Lukasu je naloženo da u roku od 30 dana mora da isplati cijeli dug. Kako to nije učinio, izvršitelji su mu nedavno zakucali na vrata, ali im je pjevač tada poručio da on nema nikakvu imovinu na svom imenu, te da nemaju šta da mu oduzmu.

NE MOŽE NIŽE McGregor ponovo vrijeđao suprugu Khabiba Nurmagomedova

TRAGEDIJA U BIJELJINI Muškarac skočio u smrt s petog sprata…