in ,

Adam Šukalo uhapšen u Banja Luci!

Policija je u Banjoj Luci uhapsila bivšeg zastupnika u NSRS-u Adama Šukala, potvrdio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden. Ja sam se nakon toga obratio policiji i tražio da privedu i mene nakon čega su rekli – vas za sada nećemo”, kazao nam je Borenović.

Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, što je za Klix.ba potvrdio advokat Ifet Feraget.

Nakon što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, na Trgu Krajine došlo je do incidenta, odnosno naguravanja između jednog muškarca i policije nakon čega su uhapšeni Suzana Radanović, majka Davida Dragićevića, i još dvije osobe.

Majka Davida Dragičevića i bivša supruga Davora Dragićevića Suzana Radanović došla je na Trg Krajine zajedno s grupom građana kako bi izrazili svoj protest zbog privođenja.

Inače, članovi grupe “Pravda za Davida” okupili su se jutros na Trgu Krajine kako bi izrazili protest zbog hapšenja Dragičevića – prenio je Klix.

Davor Dragičević

Brutalnost MUP-a RS zgrozila javnost: Policajci Davoru Dragičeviću slomili ruku tokom hapšenja!

Stravične scene u Banja Luci: Pogledajte snimak divljačke brutalnosti policije RS!