in ,

Admir Salkić nakon objave statusa: Iznenađen sam

Admir Salkić

Bio sam veoma iznenađen reakcijama na moj Facebook status jer već pet godina se borim, rekao je Admir Salkić za BHDijaspora.net na pitanje da li su ga iznenadile poruke podrške koje je primio nakon objave statusa koji je rasplakao Bosnu i Hercegovinu.

Status koji je rasplakao BiH: Ja nisam Mimo, ali želim živjeti

Salkić čeka transpalantaciju bubrega, ali novac je praktično nemoguće skupiti. On nije rekao ništa ružno i ništa neistinito, samo je kazao ono što svi znamo. Zar je život neke javne ličnosti važniji od njegovog? Da li se u međuvremenu nešto promijenilo?

”Ne mogu znati za uplate jer neradni su dani i mnogi nisu mogli uplatiti ništa, a moj humanitarni broj su mogli zvati tako da kad dođe izvještaj humanitarnog broja, znat ću rezultate koliko je donirano novca, sve će bit objavljeno”, rekao je za naš portal Salkić.

”Trenutno imam 37.000 a potrebno mi je 80.000 maraka. S tim da će me poslije operacije koštat dodatno kontrole”, dodao je ovaj sjajni mladić.

Dakle, nemojte gubiti vrijeme na lajkovanje i online podršku, već uzmite telefon u ruke i obavite svoju građansku dužnost. Spasimo Admira, naš život nije vredniji od njegovog. Pomozimo mu, zaslužuje to!

Admir Salkić
Admir Salkić

Lejla Zvizdić

Jeste li zaboravili Merimu iz Vize? Pogledajte šta radi i kako izgleda danas

Fanaticosi

Bosanci i Hercegovci u Austriji na nogama!