in

Ana Rucner ima novu ljubav: Ohrabrila sam se da izađem!

Ana i 30 godina stariji Vlado su u osmogodišnjem braku dobili sina, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, te se često viđaju. Ana sada ima novu ljubav, bubnjara Marka Duvnjaka.

– Ohrabrila sam se da izađem u šetnju nakon višendjeljnog karantina u jako lijepom i ugodnom društvu – rekla je Rucner.

Kada je riječ o Aninom razvodu od Kalembera, mnogi su spekulisali da je jedan od glavnih razloga bila velika razlika u godinama, a razvod je bio ispraćen i jednim skandalom. Naime, pisalo se da je Ana imala aferu sa Nikom Bulićem, koji je tada bio predsjednik Hrvatske turističke zajednice.

– Već dvije godine slušam tračeve da mi je Niko Bulić ljubavnik. Kada sam to prvi put čula, sjela sam s Vladom i rekla mu šta se događa. Na što mi je on odgovorio: “A šta si očekivala? On je muškarac, a ti si mlada žena”. S tim živim već dvije godine, nije mi neugodno, ali to je totalna glupost – rekla je Ana Rucner u jednom intervjuu, te je isticala da je patila nakon rastanka.

– Razvod možda tek sad proživljavam. Smatram velikim neuspjehom razvod braka i na neki mudar način pokušavam da ne pokažem koliko to zaista osjećam. To ne može biti nešto lijepo, nego je… Eto, poraz – rekla je tada Ana.

Glavni švedski epidemiolog: 26% ljudi u Stockholmu ima koronu, ali to će nam pomoći u budućnosti

Veliki rast zaraženih širom BiH, u Maglaju kritična situacija!