in ,

Arijana, sestra Dženana Memića kroz suze: Ubice, saučesnici i svi koji ste ih štitili spremite se…

Predsjedavajući Sudskog vijeća Kantonalnog suda u Sarajevu Igor Todorović danas je izrekao oslobađajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću kojima se sudilo za izazivanje saobraćajne nesreće i spriječavanje dokazivanja u slučaju smrti Dženana Memića.

Više o tome čitajte ovdje ———–> “Pravosudna mafija na koljenima”: Konačno donesena presuda u slučaju Memić, aplauzi pred sudnicom!

“Ovo je majica u kojoj se slikao Dženan koju uvijek objavljujemo, piše ‘Veliko finale’, ubice, saučesnici, svi koji ste ih štitili spremite se za veliko finale. Muriz uvijek kaže da mi nećemo pobijediti s ovim, ali ja mislim da smo danas pobijedili Tužilaštvo KS, pobijedili smo laž i ako Bog da idemo dalje. Ovo smo očekivali, sinoć sam sanjala da će biti oslobađajuća presuda, bezbroj puta sam sanjala Dženana kako mi govori kako je ubijen, a nama su ruke vezane i evo sada konačno nešto da se dobro desi”, rekla je medijima nakon presude sestra ubijenog Dženana Memića, Arijana Memić.

“Pravosudna mafija na koljenima”: Konačno donesena presuda u slučaju Memić, aplauzi pred sudnicom!

Šešelj brutalno izvrijeđao Kolindu i razbijesnio Hrvatsku: Pravila je orgije u Rusiji, da Putin nije pustio kišu ko zna kako bi završilo…