in

BALKAN U NEVJERICI Policija uhapsila muža Nataše Bekvalac, ona otkrila užasavajuće detalje napada!

Pjevačica Nataša Bekvalac, koja se porodila prije samo mjesec i po dana, sinoć je pretrpjela povrede nakon što ju je fizički napao njen suprug Luka Lazukić.

U tom trenutku Bekvalac je bila u stanu sa dadiljom i bebom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. Bekvalac je policiji kazala da ju je on prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

– On je pijana budala. Stiskao me, šamarao i udarao nogama i rukama – pričala je Nataša kroz suze.

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju.

Do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu našla razne ljubavne poruke, poslije čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanio joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koj a je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Natašina starija kćerka Hana, iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

Kako Kurir saznaje, policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilštvoj koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svjedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je također naložilo da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

Istovremeno, Tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu mjeru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana, ili bi mu bila izrečena mjera zabrane prilaska. Naložena je i provjera u Centru za socijalni rad. Također, naložena je i provjera da li je bivši sportista ranije osuđivan, krivično ili prekršajno.

Enschede, Pixabay

KUD ”Hajr” Enschede ima novo rukovodstvo

Njemačka traži 25.000 radnika: Njegovateljima nude oko 4.800 KM bruto plate

Njemačka traži 25.000 radnika: Njegovateljima nude oko 4.800 KM bruto plate