in ,

BiH na nogama: Veliki povratak Zmajeva, došlo je vrijeme za novo veliko takmičenje!

Novi selektor reprezenatacije BiH Robert Prosinečki opravdao je očekivanja navijača nakon što je BiH večeras u teškim uslovima u Razgradu savladala domaću Bugarsku.

Agresivnost bugarske reprezentacije koja nikako ne dolikuje prijateljskim mečevima uopšte nije poljuljala Zmajeve, koji su kontrolisali situaciju na terenu i pokazali pravu zrelost koju su navijači dugo čekali.

Nakon što smo u prvom poluvremenu, nakon lijepe akcije, poveli golom Kenana Kodre, ništa se spektakularno nije desilo, ali su svi reprezentativci pokazali da se na njih zaista može računati u budućnosti. Domaća publika je zviždala svojim igračima koji su gotovo u svakom napadu djelovali bezidejno i to potvrđuje da reprezentacija BiH u potpunosti kontrolisala susret.

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko izašao je iz igre u 75. minuti meča, a priliku je dobio sjajni Smail Prevljak kojem je ovo bio debi u dresu reprezentacije, baš kao i Deniju Miloševiću. Nakon ovog meča, navijači su zaista optimistični i to s razlogom. Slijedeća prijateljska utakmica igra se u utorak protiv Senegala u Francuskoj.

Pa ovo je nevjerovatno! Jedan od najboljih igrača svih vremena nije birao riječi kada je pričao o Džeki!

Oglasila se UEFA: Zmajevi mogu zaraditi milione, a evo i kako!