in

Bill Clinton se pojavio na sahrani i zgrozio planetu: Pa je li moguće da je ovoliki manijak?

Vladavinu Billa Clintona na čelu SAD-a obilježila je afera koju je bivši američki predsjednik imao s tadašnjom 22-godišnjom službenicom Bijele kuće, Monicom Lewinsky.

Bivši američki predsjednik ponovno se našao u centru skandala, zbog neprimjerenog ponašanja na sprovodu muzičke dive Arethe Franklin, koji se održao u petak u Detroitu.
Naime, kao glazbena gošća na oproštaju od muzičke dive nastupila je 25-godišnja Ariana Grande , s koje bivši američki predsjednik nije skidao pohotni pogled, smješkajući se, očito zaboravivši gdje se nalazi, čime je šokirao javnost.

Zbog toga se našao na udaru medija, pogotovo ‘tviteraša’ koji su njegovo ponašanje nazvali “sablasnim i neumjesnim”, a Clinton je zbog svog ponašanja dobio i prigodni video.

Na društvenim mrežama je odmah počelo da se priča kako ju je bivši američki predsjednik perverzno odmeravao, i to na sahrani.
– Odvratno… Pogledajte kako Bill Clinton odmerava Arijanu Grande dok pjeva na sahrani Arethe Frenklin i pokušajte da ne povratite u usta – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Pričalo se čak da je i sveštenik koji je sjedio do Clintona takođe odmjerio mladu pjevačicu, a onda su uslijedile priče da je pjevačica bila neprimjereno obučena za sahranu, jer joj je haljina bila prekratka.

Na kraju ceremonije Bill i Hillary su se slikali sa Arijanom i njenim dečkom.

Snimak incidenta pogledajte ovdje.

Milorad Dodik

Milorad Dodik govorio o istočnoj granici BiH pa zaprijetio Bošnjacima: Bit će kako Srbija kaže, šta Sarajevo ima s tim?

Haos nakon hapšenja novinara u RS koji je pisao o smrti Davida Dragičevića: Hitna pomoć stigla u zatvor!