in ,

Bio je najljepši pjevač bivše Juge, razveo se, a danas na Instagramu prati samo jednu ženu

Vlado Kalember
Vlado Kalember

Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” se svi sjećaju. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60), koji je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije.

Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine.

“Vino na usnama” se i danas rado pjevuši, kao i brojni hitovi, poput “Ja nisam kockar“, “Ana“, “Otkad si otišla“…

Pjevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gdje objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu – bivšu suprugu Anu.

– U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem – navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Kalember i toliko godina kasnije ima prepoznatljivo lice, skoro istu frizuru po kojoj ga mnogi pamte, a među ljepšim polom i dalje važi za velikog zavodnika i pravog šmekera, pa mnogi često napominju da mu godine nisu neprijatelj.

Pandurević i Dodik

Zastrašujuće poruke iz RS-a sve zaprepastile: Slušaj ti papak… Ako Dodik makne prstom, noć će te progutati!

Komšić

Žestoko saopštenje: SDP želi srušiti i ugasiti Demokratsku frontu!