in ,

Braći Ćulum oduzeta skupocjena vozila: Pogledajte kakve automobile sve posjeduju

Juče su u Banjaluci uočena tri skupocjena automobila stranih registarskih tablica, koja su se kretala u koloni, a policija je utvrdila da vozila koriste braća Ćulum iz Sanskog Mosta.

Radi se o dva Lamborghinija i jednom Ferrariju.
Kako nezvanično saznaju “Nezavisne” u automobilima su se nalazili Armin Ćulum, Nermin Ćulum, Salešević Velid i dvije djevojke.

Uz podršku pripadnika JZP Banjaluka sva tri auta i osobe koje su se u njima nalazile su sprovedene u PU Banjaluka.

Za jednu od djevojaka utvrđeno je da je državljanin Slovenije, a da nije ispoštovala procedure za boravak stranaca, pa su joj oduzete putne isprave i biće udaljena iz zemlje.

Radnici Uprave za indirektno oporezivanje su uručili jednom od njih nalog zbog carinskog prekršaja.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te sudija za prethodni postupak Osnovnog suda Banjaluka i uz njihovu saglasnost privremeno su oduzeta vozila kako bi se utvrdilo porijeklo istih i validnost dokumentacije.

Privedena petorka je noćas puštena iz prostorija PU Banjaluka.

“Lica A.Ć, N.Ć, S.V, M.R, i T.S. su privedena sa ciljem utvrđivanja njihove povezanosti za izvršenjem krivičnih djela na području koje je u nadležnosti PU Banjaluka.

Oduzeta su im vozila radi utvrđivanja porijekla i validnosti dokumentacije. Obaviješten je nadležni organ radi preduzimanja mjera na utvrđivanju carinskog prekršaja”, rekla je za “Nezavisne” Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

O navedenim aktivnostima upoznati su dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka kao i Osnovni sud Banjaluka.

Simeone tvrdi: Ronaldo je bolji od Messija samo zbog jednog razloga

Masovna tuča političara u parlamentu. Ima mnogo povrijeđenih