in

BRAT RADE MANOJLOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE UDALJIO OD SESTRE Razlog je poprilično šokantan!

Nenad i Rada Manojlović
Nenad i Rada Manojlović

Pjevač Nenad Manojlović priznaje da sestru viđa rijetko, jednom u tri godine, ali da o njenom dečku ima dobro mišljenje i da mu je želja da svoju ljubav ovjekovječe brakom.

Brat pjevačice Rade Manojlović, Nenad, krenuo je stopama sestre kada je karijera u pitanju, ali otkriva da se sa njom ne konsultuje vezano za muziku. On priznaje da mu se dopada sestrin dečko Haris Berković i da bi volio da se Rada uda za njega.

“Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Mlad je, lijep i lijepo pjeva. Pred njima je blistava karijera, ako budu pametni i mudri mogu lijepo to da iskoriste. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje, jer je bio prvi put u mojoj generaciji. On je dečko prva liga, bio mi je na svadbi sa Radom”, kaže Nenad, koji se nedavno oženio, a svakog dana očekuje da dobije dijete, supruga mu je u devetom mjesecu trudnoće.

On je progovorio i o tome zašto se sa sestrom ne viđa toliko često.

“Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Rijetko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pjevačica na Balkanu i ja razumijem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život”, kaže pjevač, a na pitanje da li je oguglao na pisanja o njegovoj sestri i šta na to kaže njihov otac, odgovara:

“Ni sa ocem nisam baš pretjerano u komunikaciji, ali mislim da smo svi oguglali na sve priče o njoj.”

TORNADO NA JADRANU

TORNADO NA JADRANU PREVRTAO AVIONE OD 6 TONA Šta se ovo dešava ljudi dragi, ovo je kao APOKALIPSA!

Bali beg

Protrljat ćete oči kada vidite kako sada izgleda Bali beg: DRASTIČNO JE PROMIJENIO IMIDŽ!