in ,

BRUTALNO Navijači BiH odgovorili na poglupu izjavu Senada Lulića

U nedjelju navečer uoči utakmice Inter – Lazio (0:1) slučajno je snimila razgovor Senada Lulića i golmana Slovenije Samira Handanovića u kojem je Lulić istakao kako su pripreme reprezentacije BiH bile “poput odmora uz kolače i druženje sa porodicom”.

“Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni… onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas”, rekao je Lulić, na šta mu je Handanović odgovorio: “Kod nas nije bilo tako. Kod nas je bilo ozbiljno”.
Ovaj snimak sinoć je zapalio bh. sportsku javnost, posebno navijače koji su ogorčeni na naše fudbalske reprezentativce, ukoliko je Lulićeva izjava tačna, pa su na naš portal poslali stotine poruka kojima izražavaju bijes i nezadovoljstvo, od kojih prenosimo samo neke koje nisu vulgarne.

“A ja ne idem na posao da gledam utakmicu!”,

“Mi ne spavamo noćima zbog vaših javasluka. Samo ih treba u Zenicu u trening centar zatvoriti cim dodju i nema izaći bez debelog razloga vani. Samo se tako njima moze stati u kraj.

Vole u Hrasnici trenirat jer bolje livada nego zatvor.”,

“Džaba nama i treneri i Savez i Fifa i Uefa i sudije. Sad vidimo ko su krivci….. Dok mi svoje živce gubimo ljude puca hercika…..njima simbolika…… Ma sve ove naše tzv. zvijezde treba otjerati napraviti repku od igrača koji će ginuti na terenu kao onda kad smo kup u Japanu uzeli…”,

“A ja stopom isao u Zenicu na utakmice…”,

“Žali Bože ovakvih navijača” samo su neki od komentara naših ogorčenih navijača.

Na kraju ostaje samo nada da je novi selektor Robert Prosinečki promijenio stanje u reprezentaciji, te da novi igrači koji danas nose reprezentaciju imaju potpuno drugačiji izgrađen mentalitet.

DO KAD VIŠE Stiže velika promjena vremena

Sjećate se krkana iz Prijedora, koji je maltretirao Bošnjaka? Evo šta je sada napravio