in , ,

Ceca se oglasila nakon sto je ozvaničeno da mijenja Karleušu: “Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni”

Svetlana Ceca Ražnatović objasnila kako je došlo do saradnje sa Grand produkcijom.

Na iznenđenje mnogih, Svetlana Ceca Ražnatović je novi član žirija muzičkog šou programa ”Zvezde Granda”, što je zvanično potvrdila Grand produkcija.

Tim povodom, oglasila se i nekolicina Cecinih budućih kolega, sa kojima će narednih meseci djeliti titulu stručnog žirija, a cijeli region zanimalo je kako je došlo do Svetlanine saradnje sa najpopularnijim, muzičkim takmičenjem u regionu.

Zemljotres na estradi, Ceca Ražnatović u žiriju Zvezda Granda“. Ono što sve zanima jeste kako je došlo do toga?

– Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vrijeme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek jučer.

Nisam željela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem.

Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mjesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala dio „Pinkovih zvezda“. Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

Koga možemo nazvati glavnim krivcem što ćete biti dio takmičenja?

– Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor.

Koliko dugo će trajati saradnja? – U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obilježimo u najboljem mogućem svjetlu.

Sve zanima da li će Ceca biti stroga ili ne?

– Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko pjeva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lijepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismijavanju.

Riječ je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sjedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocjenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra.

Znači nećete se drati i vrijeđati takmičare?

– Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji.

A na kraju da pobjedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budemo iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, vidjećete da je tako.

U kakvim ste odnosima sa članovima žirija? Određeni članovi su putem medija imali svašta da vam poruče.

– Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, već naprotiv dobijala sam uvijek veoma lijepe komentare na račun mog rad, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome.

Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da njegujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da najbolji i najtalentovaniji se afirmišu i nađu u finalu.

Nakon Dodikovog sastanka sa Erdoganom, Šarović poručio: Ideja mirne disolucije BiH je tačka razlaza SDS-a i SNSD-a

Pometnja na društvenim mrežama, Šabanović u društvu Polumente i Selimovića, otkrili da su u pitanju probe za svadbu