in

Četiri puta se pokušala ubiti?! Nova serija o princezi Dajani razbjesnila prinčeve

Prinčevi William, 37 i Harry, 35 suočit će se uskoro s novom patnjom, piše “Daily Mail”. Na Netflixu izlazi kontroverzni dokumentarac “Being Me: Diana”, koji prati životne turbulencije njihove pokojne majke, princeze Diane.

Dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala oduzeti sebi život čak četiri puta. Producenti planiraju četiri nastavka, a priča će pratiti borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak sa princom Charlesom, 71 i bolno djetinjstvo.

– William i Harry bit će veoma uzrujani i bijesni – rekao je za britanske medije anonimni izvor.

Netflix je već sarađivao sa princom Harryjem, a on i supruga Meghan, 38 trenutno vode pregovore sa streaming servisom u vezi s budućim projektom pa se šuška kako će ovaj dokumentarac narušiti njihove odnose.

Dokumentarac koji se priprema, navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati.

WHO razotkrio SVE mitove o koronavirusu: O toplom vremenu, 5G mreži, muhama…

Šta se ovo dešava sa planetom Zemljom: Najveća ozonska rupa iznad Arktika u potpunosti nestala, ali ne zbog smanjenja zagađenja