in ,

Cijela Zenica u šoku nakon stravične pucnjave: Preminuo bivši evropski prvak u kik-boksu, a napadač kao da je u zemlju propao…

Tridesetčetverogodišnji Džemal Mahmić preminuo je od povreda zadobijenih u pucnjavi u buregdžinici “Lađana”, jutros iza 9 sati.

Kako je potvrđeno, Mahmić je sa teškim povredama prebačen u Kantonalnu bolnicu, gdje ljekari nisu uspjeli da ga spase. Prethodno, u ovom objektu u ulici Londža, na njega je pucala još uvijek nepoznata osoba. Na terenu je veliki broj policajaca.

Mahmić je bio akter više obračuna proteklih godina, od ubistva prolaznika Amera Pivića, do ranjavanja Sanjina K. u Babinoj Rijeci, kad je kratko bio u bjegstvu. Bivši bokserski šampion u dva navrata je napadan od strane kriminalnih grupa.

U svojim iskazima medijima i u javnosti je tvrdio “da je reagovao braneći mladiće koji su dolazili u boksertski klub u kojem je radio, jer nije mogao da šuti na maltretiranje omladine koja je trenirala u klubu od strane lokalnih dilera i kriminalaca”.

Nisu poznati povodi, ni uzroci za kasnije obračune, ali u posljednja tri registrovana u medijima on je bio predmet napada i pokušaja ubistva. očigledno da je neko kome se Mahmić “debelo zamjerio” ovaj put uspio u svojoj nakani. Mahmić je bivši evropski prvak u kik-boksu, rođen 1986. godine.

Aleksandra Prijović se uvalila u samo takve probleme: Prokockala OGROMNE pare, po onda posegnula za opasnim tabletama…

BIT ĆE SVEGA Erdogan zaprijetio svjetskim liderima: “Ako ne uradite ovo, budite spremni na rat!”