in

Cijeli Balkan u čudu: Ovo je momak koji je brutalno prebio dva policajca

Policija u Kučevu uhapsila je Milana Vojkića (19) zvani Mike iz Ševice

Policija u Kučevu uhapsila je Milana Vojkića (19) zvani Mike iz Ševice, zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave prebio policajce Zorana Dimitrijevića-Pilje i Sašu Todorovića-Kljas – pišu mediji u Srbiji.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi pokrenuo je istragu i odredio pritvor od 30 dana osumnjičenom Milanu Vojkiću (19) iz Ševice, zbog sumnje da je počinio dva krivična djela – nanošenje teških tjelesnih povreda i sprječavanje službenog lica u vršenju dužnosti, dok će njegovom saučesniku, 21. godišnjem mladiću, krivična prijava biti podnijeta u redovnom postupku.

Ova krivična djela osumnjičeni su počinili u ranim jutarnjim satma, oko 3:00 sata, u nedelju 4. oktobra, ispred diskoteke “City” u Kučevu, nakon što je došlo do masovne tuče među posjetiocima diskoteke.

U toku tuče neki od prisutnih krenuli su ka izlazu iz diskoteke, na samom izlazu iz diskoteke u trenutku kada su stigla dva policijska službenika Stanice policije iz Kučeva, Zoran Dimitrijević-Pilje i Saša Todorović-Kljas, koji su pokušali da smire situaciju, Milan Mika Vojkić (19) i 21-godišnji mladić brutalno su nasrnuli na policajce.

Kako su ispričali očevici za TPKNEWS, Vojkić je bio u vidno alkoholisanom stanju. Po izlasku iz diskoteke on se odmah zaletio i udario jednog od policajaca u glavu koji je zadobio teške tjelesne povrede glave pri padu.

Nakon što je nokautirao prvog policajca, okrenuo se i počeo brutalno da pesniči u glavu i šutira, zajedno sa 21-godišnjim mladićem, i drugog policajca kome su polomili nogu.

Užas u BiH, čobanu ukrali cijelo stado: “Dvije sam vratio, smiju mi se u policiji, a ja od ovoga živim!”

Velike neugodnosti: Državljani BiH u dijaspori koji posjeduju dvojno državljanstvo naišli na probleme prilikom ulaska u domovinu s ličnom kartom