in

Ćiro bez dlake na jeziku: Srbi, piz*a vam materina!

Srbija je s velikim očekivanjima došla na ovo Svjetsko prvenstvo.

Na velikoj sceni nije je bilo od SP-a 2010. i u Rusiji je očekivala velike stvari. Počela je dobro. Solidna igra i pobjeda protiv Kostarike navijačima u Srbiji dale su nadu da je napokon došlo vrijeme za pravi rezultat.

U drugom kolu protiv Švicarske Srbi su zabili rani gol i dominirali su cijelim prvim poluvremenom. U tim je trenucima izgledalo kako je nokaut faza realnost. A onda je uslijedio šok za šokom.

Švicarska je zabila dva gola, a za Srbiju je posebno bolno bilo to što su ta dva pogotka postigli igrači kosovskog podrijetla Xhaka i Shaqiri, i onda se sve raspalo. U Srbiji su umjesto da se bave nogometom zazivali nepravde i zavjere, a čak se i Haaški sud koristio za obračun s imaginarnim neprijateljima Srbije.

U Srbiji su se bavili svime osim nogometom i jasno je da protiv Brazila nisu imali šanse. Stigao je još jedan poraz pa i povratak kući u tužnu realnost.

S druge strane, Hrvatska je izborila četvrtfinale i ima nevjerojatnu šansu otići čak i do samog finala. U finale vjeruje i Ćiro Blažević, koji je prije točno 20 godina Hrvatsku odveo do trećeg mjesta na svijetu.

U razgovoru za Kurir Ćiro je u svom stilu objasnio razliku između hrvatske i srpske reprezentacije i žestoko je predbacio istočnim susjedima što njega nisu angažirali da ih vodi u Rusiji.

“Pa pička vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvalitete koju vi posjedujete, sa Srbijom bih napravio ono što sada radi Hrvatska. Kako sam u mirovini, mogu slobodno dodati onu čuvenu Napoleonovu rečenicu: Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu! Zajebao bih ja sve da sam postao vaš izbornik”, poručio je Ćiro i prisjetio se utakmice protiv Danske.

“Ma, jedva sam ja to odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super po nas. Sad očekujem da Hrvatska postane prvak svijeta. Siguran sam da možemo do samoga kraja nakon što smo ovako prošli Dance. Rusi nas ne mogu zaustaviti, a u finalu želim Brazilce, da i njih bacimo na koljena.”

Hana Hadžiavdagić pozirala pod tušem, svima za oko zapala ova dva detalja!

Da ti se krv sledi: Jeziva istina o jednom od najvećih hitova Bijelog dugmeta…