in

Clooney-u prekipjelo, jednostavno više ne može! Poznati glumac definitivno napušta suprugu?

Navodno se umorio od pokušaja da spasi brak i sprema se podnijeti zahtjev za razvod

O trzavicama i svađama u braku između glumca Georgea Clooneya i pravnice Amal svjetski mediji pisali u nekoliko navrata, a sada magazin “Life&Style” saznaje kako je paru “voda došla do grla”.

Naime, 59-godišnji glumac se navodno umorio od pokušaja da spasi brak i sprema se podnijeti zahtjev za razvod, a 17 godina mlađa Amal se zbog toga osjeća – poniženo.

Par je navodno došao “do zida” u vezi i ne mogu se više složiti ni oko čega, otkrio je izvor blizak Georgeu i Amal. Pokušali su riješiti probleme odlaskom na zajedničku psihoterapiju, ali im to nije pomoglo. Čak su se pred terapeutom žestoko posvađali.

– George je dugo vremena bio zarobljen u nesretnom braku i sad se osjeća spreman započeti novo poglavlje života. To je jasno dao do znanja Amal – rekao je izvor i dodao kako za njih dvoje ovog puta “nema povratka na staro”.

– Njihovi prijatelji se boje kako njihovom braku nema spasa, čak ni nakon dvije godina odlaska na terapije. Tokom jedne Amal je optužila Georgea da ju ne sluša i u suzama je izjurila iz sobe. To je bio posljednji čavao u lijesu njihovog braka – otkrio je izvor te dodao kako se Amal, uprkos problemima, ne želi razvesti i da se osjeća poniženo zbog njegove želje da prekinu brak. Jedina koja ju razumije i koja ju tješi je njezina i Georgeova bliska prijateljica, bivši supermodel iz 90-ih Sindi Cindy Crawford.

– Sindi se osjeća rastrgano između njih dvoje i ne zna kako bi reagirala kad Amal počne ružno govoriti o svom suprugu s kojim je Sindi u bliskim prijateljskim odnosima već nekoliko desetljeća. To je stavilo njezino prijateljstvo s Amal pod veliko opterećenje – otkriva izvor te kaže kako posljedice osjećaju i djeca Georgea i Amal, trogodišnji blizanci Elle i Alexander.

– George i Amal se svađaju oko svakog poteza kojeg naprave kao roditelji, zajednička briga za djecu pretvorila im se u noćnu moru – kazao je izvor i zaključio kako bi ovo mogao biti jedan od najskupljih razvoda u povijesti Holivuda.

(Story.hr)

Za SDA kao da nikakve epidemiološke mjere ne postoje: Održali novi skup pa se pohvalili na Facebooku

Nova anketa: Bajdenu velika prednost sedam dana prije izbora