in ,

Cro Cop ŠOKIRAO javnost: Situacija je loša, ovo je kraj moje karijere!

Hrvatski borac Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV kazao je kako je imao moždani udar prije tjedan dana. Priznao je kako je to kraj njegove karijere jer ne želi ništa prepustiti slučaju, prijeti mu paraliza
Mirko Filipović obznanio je kraj karijere u Dnevniku Nove TV!

Problemi s vratom, nesvjestica hvata čim se okrenem, pukla mi je žila, imao sam mehanički izljev. Prije tjedan dana sam imao moždani udar, rekao je Cro Cop.

“Mogao bih se rasplakati sad, ali to je to. Mir?, Kongo? Fjodor? Ništa od toga, nikad se neće dogoditi. Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo OK. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest!
‘Hvata me nesvjestica’

“Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo OK. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest! Cijela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila – šokirao je Mirko Filipović!

Objasnio je kako je do toga došlo.

“Nema to veze s borbom, vrat mi je preopreterećen s 30 godina treninga . Bio je jedan nagli pokret i sad doslovce borba za život!

Bakir izgubio na sudu od Dodika zbog Alije Izetbegovića

Šta se dešava u Sarajevu? Gore brda oko grada