in

DAČO, POTREBAN SI NAŠOJ KĆERCI! Nataša javno zove prvog muža da preuzme ulogu oca!

Panonska Barbika kako je mnogi zovu, prethodnih mjeseci muči muku sa usmjeravanjem njene kćerke Hane. Naime, Nataša Bekvalac često je pričala da je njena mezimica ušla u period puberteta i da ne uspijeva da izađe na kraj sa njenim „mukama“.
Upravo iz tog razloga je odlučila da u pomoć pozove bivšeg supruga i Haninog tatu, Danila Ikodinovića, koji je sa zadovoljstvom prihvatio da joj pomogne, otkriva izvor.
Iako Danilo navodno nije toliko učestvovao u vaspitavanju kćerke Hane, već je cijelo breme palo na leđa njegove bivše supruge, Nataša se nikada nije žalila niti o tome javno pričala. Oduvijek je bila velika podrška bivšem suprugu i nikada nije željela da o njemu ružno govori jer je ipak on otac njene prve mezimice – kaže izvor blizak nekadašnjem paru i otkriva da su Nataša i Danilo oduvijek bili u dobrim odnosima.

„Njih dvoje odlično funkcionišu i kćerka nikada nije mogla da osjeti da postoji tenzija među njima. Hana je uglavnom vrijeme provodila sa Natašom, ali kada bi Danilo imao vremena ili kada bi ona poželjela oca, Nataša joj nikada nije zabranjivala da ide kod njega. Sada je njoj bila potrebna pomoć, pa je odlučila da pozove bivšeg muža. Hana je u pubertetu, a Nataša smatra da je previše stroga prema njoj, te da bi Danilo mogao da joj pomogne“, kaže izvor i dodaje da je Danilo odmah reagovao na Natašin vapaj u pomoć.
„Nata uživa dok gleda Danila i Hanu i oduševljena je kako se on snalazi sa njom. Za razliku od nje, on nije toliko oštar u razgovorima sa kćerkicom, pa Nataša smatra da će joj u periodu puberteta njegovo prisustvo i te kako značiti“, kaže izvor.

„Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže otkrila je pjevačica. Nataša je u posljednjih nekoliko intervjua govorila o tome da muku muči sa starijom kćerkicom, koja je ništa ne sluša“, rekla je nedavno Nataša u emisiji Među nama.
„Hana mi pomaže i laže i mulja… Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko mjeseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine“, priznala je tada Nataša, koja je istakla da će uvijek s Hanom imati odnos majka-kćerka, a nikad odnos kao da su drugarice.

Prodaje se velika multifunkcionalna kuća sa poslovnim prostorom u Tešnju!

Valetin Inzko “žestoko” reagovao zbog obilježavanja tzv. Dana RS…