Djeca na hladnoći čekala Željku Cvijanović, ona poručila: I ja sam se smrzla, ako vam je lakše

Vijesti
Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila je jučer Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u naselju Branjevo kod Zvornika.

Mališanima koji su 45 minuta na hladnoći čekali kandidatkinju SNSD-a za predsjednicu manjeg bh. entiteta Cvijanović je poručila: “I ja sam se smrzla, ako vam je lakše”.

Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila je jučer u naselju Branjevo kod Zvornika novoizgrađenu fiskulturnu salu pri devetogodišnjoj područnoj školi matične Osnovne škole “Vuk Karadžić”, u koju je uloženo 425.000 KM.

Mališani su 45 minuta na hladnoći čekali entitetsku premijerku i kandidatkinju SNSD-a za predsjednicu RS-a kako bi joj poželjeli dobrodošlicu u Branjevo. Izvinjenje predsjednice Vlade RS zbog kašnjenja ovom prilikom je izostalo, a Cvijanović je osnovcima poručila kako su se trebali toplije obući, ali da se i sama “smrzla”.

“Trebali ste neke kaputiće obući. I ja sam se smrzla, ako vam je lakše”, rekla je Cvijanović.
Prilog na kojem se čuje način na koji se Cvijanović obraća djeci iz Zvornika objavila je BN televizija, a isječak priloga ubrzo su počeli dijeliti korisnici društvenih mreža poručujući da ovakvo ponašanje ne priliči šefici entitetske vlade – prenosi Klix.

Leave your vote