in

Dok je bila u komi, muž ju je prevario s mamom: Ono što je rekla potom dugo će se pamtiti

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo iz Brazila tvrdi da je muškarca iz snova upoznala kad je imala 25 godina. Bio je deset godina stariji od nje i jednostavno su se zaljubili. Vjenčali su se 2013. i nakon godinu dana i jedne komplikovane trudnoće dobili su i sina, kojem je sada šest godina.

No, bajka se raspala 2017., kad je ona pretrpjela moždani udar nakon barijatrijske operacije za regulaciju hormona.

Kamylla je pala u komu i provela na intenzivnoj njezi punih 78 dana, a umjesto da to okupi njenu porodicu oko nje, njena joj je majka ‘ukrala’ supruga i na kraju se – udala za njega.

– Dok sam ja ležala u komi, moja je majka, a ne mogu je više ni zvati majkom, uselila kod nas kako bi pomogla mužu da se brine o mom sinu, koji je tada imao 4 godine. Kasnije sam saznala da me u četiri mjeseca koliko sam provela u bolnici između života i smrti bivši suprug posjetio samo dva puta, a majka ni jednom – priča nesretna žena.

Suprug je bio deset godina stariji od nje, ali im ta razlika u godinama nikada nije smetala. Međutim, dok je Kamylla bila u komi, shvatio je da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo koketirati s njenom majkom te se između njih rodila ljubav.

“Skoro sam umrla, a oni su me izdali. Slavili su svoju vezu dok sam ja bila u bolničkom krevetu”, rekla je Kamylla.

Kad se probudila iz kome, po nju je došao njen otac i prenio joj poražavajuće vijesti, nakon što je i sam saznao da njegova supruga ima ljubavnu aferu.

Saznavši za dvostruku izdaju, doživjela je najgoru bol u svom životu. Osjećala se kao da joj je bol probola srce, preplavljena mješavinom ‘razočaranja i nevjerice’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Seja luz ✨😉😎

Objavu dijeli Kamylla Melo (@kamyllaa.melo)

Mlada majka kaže kako je oduvijek imala vrlo komplikovan odnos sa svojom majkom koja je samo 20 godina starija od nje, tvrdeći da se majka s njom počela ‘takmičiti’ dok je još bila tinejdžerka. No, odbivši vjerovati da se to moglo dogoditi, nazvala je mamu i suočila se s njom. Majka joj je tada potvrdila sve što je čula i u lice rekla da je ‘vrlo sretna sa svojim bivšim zetom’.

Štaviše, njih dvoje razmeću se svojom vezom.

– Nedavno sam saznala da moja majka želi proslaviti godišnjicu njihove veze 2. marta, dakle, čak ni ne skriva da su počeli vezu dok sam još bila u bolnici – kaže. Majka i njen bivši suprug kasnije su se i vjenčali.

Njen sin viđa oca nekoliko puta sedmično, po nalogu suda i Kamylla je bijesna što mora biti izložen tako otrovnoj situaciji, no ne može protiv toga. Ipak, Kamylla kaže da je uspjela sve prebroditi, pa se već 10 mjeseci viđa s drugim muškarcem. Sada se usredotočila na tu vezu i svoj odnos sa sinom i kaže da su doslovno savršeni, piše The Sun.

Kaže kako joj je i njen otac velika podrška.

NAKON 10 GODINA ZAVRŠEN JE LOV NA BLAGO: Škrinju punu zlata zakopao je bogati kolekcionar, a do skrivenog mjesta odvela ga pjesma

Donald Trump i prva dama pozitivni na koronavirus