in

Dragan Mektić otkrio šta mu se dogodilo u jednom restoranu u Sarajevu

Dragan Mektić
Dragan Mektić

Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH gostujući u emisiji Dan uživo na N1 televiziji prokomentarisao je fotografiju na kojoj se vidi on sa ‘Noćnim vukovima’ koje je ranije nazvao terorističkom organizacijom.

Mektić je “Noćne vukove” ranije nazvao “terorističkom organizacijom” sa ‘crne liste’ SAD. Otkud fotografija?

“Vidite, vrlo mi je teško govoriti o tim fotografijama. Ja sam na neki način na još nekim fotografijama i vrlo je teško da ja govorim nešto o sebi i svom načinu rada u kontekstu nekih fotografija”, kazao je Mektić gostujući u emisiji Dan uživo na N1.

Da li je fotografija vjerodostojna?

“Svaki dan imam situaciju da se neko želi fotografisati. Danas sam imao zahtjev u jednom objektu od nekih osoba da se fotografišu. To ne mora značiti ništa. Ovo je bilo prije dvije godine, bio je Dan vojske RS i centralna proslava je bila na Romaniji, na opštini Sokolac gdje sam bio pozvan. Imam nekoliko poznanika koji su me zovnuli da se slikamo i napravljena je fotografija. Vjerujte ja ne znam ko je bio na toj fotografiji, jesu li “Noćni vukovi” ili ne”, odgovorio je Mektić za N1.

Mektić je kazao da je danas imao neugodnu situaciju kada su ga 3-4 osobe zamolile da naprave selfie s njim.

“Ja jesam na ministarskoj poziciji, ali evo i danas sam imao neugodnu situaciju kada su me 3-4 osobe zamolile da napravimo neki selfie. To ništa ne znači, bitno je kakvo ja mišlljenje imam o tome i kako se prema tome odnosim stavovima i radom. Zamislite da neko nađe sliku iz 4. razreda osnovne kada sam se slikao tamo s nekim.”

Mladen Ivanić

Ivanić poslao žestoku poruku Čoviću

Rijad Gvozden u Austriji

Bosanska monokomedija u Beču