in

Država zgrožena, Bosanci napravili neviđeni haos: Nećete vjerovati šta su uradili političarki iz EU!

Italijanska policija uhapsila je Ševku Ramovića (31), državljanina BiH, zbog sumnje da je zajedno sa Satomijem Hadžovićem (23), Ramom Mujkićem (23), također iz naše zemlje, te još jednim nepoznatim razbojnikom, opljačkao bivšu italijansku političarku Luciu Cantu u njenoj vili u Pescari.

Canta ima veliku reputaciju u toj zemlji i važi za uglednu građanku, a to potvrđuje i činjenica da je čak četiri decenije upravljala Institutom “Pitagora”. Pored toga, ona je devedesetih godina bila kandidat za gradonačelnika Peskare.

Italijani su zgroženi ovim slučajem. Samo zahvaljujući brzoj intervenciji policije iz Pescare Hadžović i Mujkić uhapšeni su nedugo nakon pljačke, a konačno je iza rešetaka završio i Ramović. Nesretnoj vlasnici je vraćen dio ukradene robe, dok tamošnja policija nastavlja tragati za četvrtim pljačkašem za kojeg se sumnja da zna gdje su preostali luksuzni predmeti.

Detalji pljačke su i više nego bizarni. Naime, Bosanci su vilu u kojoj je Canta živjela sa sinom Maurom, upali u jutarnjim satima, pretukli su je, a onda su je prijeteći šarafcigerom, prisilili da otvori sef, iz kojeg su uzeli nakit i 10.000 eura u gotovini. Iz vile su odnijeli i satove te antikvitetne predmete, nakon čega su pobjegli.

Da li je ovo politički kraj Dragana Čovića? Zastupnica HDZ-a kod Senada Hadžifejzovića otkrila šokantne detalje!

Mustafa Širbić posjetio Bosance i Hercegovce u Domžalama

Mustafa Širbić posjetio Bosance i Hercegovce u Domžalama