Duško Ivić tvrdi: “Milorad Dodik će sa Kozare biti ispraćen u političku penziju”

Na Kozari je za danas, zakazano veliko stranačko okupljanje Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), a očekuje se 15.000 ljudi.

Duško Ivić, potpredsjednik DNS-a, stranke koja je bila dugogodišnji Dodikov partner i saveznik, saopštio je kako će član Predsjendištva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik sa mitinga biti ispraćen u političku penziju.

“Istorija učiteljica život se ponavlja. Pad s vlasti SNSD-a počinje velikim stranačkim okupljanjem na Kozari, istom onom mjestu i na isti način, s kojeg je i Ante Marković prije 30 godina najavio odlazak s vlasti, pa sretno im”, saopštio je Ivić, prenosi BN.

Da ne bude zabune, navodi on, to je okupljanje pristalica SNSD iz cijelog bh. entiteta RS.

“Kada se to preračuna na broj stanovnika RS to je oko 1% , što znači u domenu statističke greške. SNSD je trenutno u RR samo statistička greška”, naglašava Ivić i dodaje da “skup opraštanja SNSD-a od vlasti nakon 20 godina mora i biti veličanstven, to zaslužuje partija koja je vladala 20 godina”.

Smatra da je Dodikova “vlast za 20 godina sve učinila da RS postane privatno vlasništvo pojedinaca i njihovih porodica”.

“RS grca u problemima od međunarodnih pritisaka, požara, novog talasa korone, a srpski član predsjedništva Milorad Dodik nema preča posla nego da na Kozari pravi skup podrške samom sebi”, navodi Ivić i dodaje:

“U strahu su velike oči, kaže naš narod, a izgleda da se u strahu od poraza i neuspjeha sopstvene politike ne uvećavaju samo oči već i pritisci na narod. Radnici u državnim ustanovama uslovljavaju se radnim mjestima ako ne dođu na taj skup podrške, odlazeće vlasti. Puni autobusi na silu natjeranih radnika iz javnih preduzeća, institucija i ustanova u RS-u je posljednji pokušaj da se rejting SNSD podigne s statističke greške”.

Na kraju je poručio…

“Kako je miting na Kozari koštao vlasti Antu Markovića, tako će i Milorada Dodika jer ne zaboravimo, istorija se ponavlja, na sreću građana RS. Pa nek im je sretan miting”, zaključio je Ivić, koji je i šef poslaničkog kluba DNS-a u Narodnoj skupštini RS.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.