Enis Bešlagić ponovo na televiziji, sprema show kakav nije viđen na ovim prostorima – javnost oduševljena: Pa ovo se čekalo!

Posljednje Vijesti Zabava

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati

Koliko poznajete osobu s kojom ste u vezi i jeste li se spremni kladiti u svoju ljubav pokazat će novi RTL-ov reality show “Superpar”.

U čak osam inačica diljem svijeta, prema prema licenci showa “Power Couple”, izraelske producentske kuće Dori Media, u Hrvatskoj će ga voditi popularni bh. glumac Enis Bešlagić!

Enis se osim pozorišta, filma i humorističkih serija, izvrsno snašao i u poduzetničkim vodama te se može pohvaliti proizvodnjom čokolade. Zbog britkog humora i pozitivnog stava, obožavaju ga gledatelji diljem regije, a šarmantni glumac otkrio je zbog čega ga toliko veseli novi show, koji je u eteru zaživio od 2014. godine i brzo stekao popularnost.

– Show “Superpar” jedna je pozitivna, duhovita i zabavna priča, a bavit će se parovima koji su već dugo u vezi i njihovom spremnošću da učine sve i žrtvuju se jedno za drugo. Zato sam objeručke prihvatio taj poziv i baš se radujem početku snimanja – otkrio je Enis te najavljuje ludu zabavu za one od sedam do 77 godina, pa i više!

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, no na kraju će to iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili.

Uz naglašene emocije, neće nedostajati i humora za što će se pobrinuti Enis koji ističe kako svoje pojavljivanje na televiziji ponajprije bira zbog ljudi i dobre atmosfere na snimanju.

– Naši kandidati trebali bi biti super likovi; pozitivni, veseli, tolerantni, zabavni i, naravno, da uživaju u showu jer će i to uticati na njihov uspjeh. A koliko se zapravo trebaju poznavati, pokazat će se tokom emisije jer ima tu mnogo izazova i iznenađenja – rekao je budući voditelj dodajući da će se mnogi gledatelji zasigurno moći poistovjetiti s kandidatima.

Svi oni koji misle da mogu “unovčiti” svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu još kratko se mogu prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internet stranice www.rtl.hr/prijave.

Leave your vote