in

Evo kako se Milorad Dodik nakon krivičnih prijava pokušao opravdati
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikom nije prijetio i da stranci koji ne razumiju naš mentalitet pokušavaju da mešetare u predizbornoj kampanji.

Dodik je, komentarišući prijavu Transparency internationala BiH protiv njega Tužilaštvu BiH i okružnim tužilaštvima u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju zbog izjava na stranačkim skupovima, naveo da nije prijetio, već da se šalio, ali da stranci to mogu da tumače svakako.

“Niko nije prijetio, ja se ponekad šalim tako. To za strance koji ne razumiju naš mentalitet može biti svakako, ali je indikativno da strana firma ovdje mešetari da bi nešto uočili u predizbornoj kampanji”, rekao je novinarima Dodik, koji je i kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH.
Transparency internationala BiH uputio je krivične prijave Tužilaštvu BiH i okružnim tužilaštvima u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju protiv Dodika zbog izjava na stranačkim skupovima u kojima su iznesene prijetnje penzionerima, zdravstvenim i radnicima Rudnika i Termoelektrane “Gacko” i drugim kategorijama stanovništva s ciljem uticaja na birače i pridobijanja podrške na izborima.

Djeca na hladnoći čekala Željku Cvijanović, ona poručila: I ja sam se smrzla, ako vam je lakše

Temperatura i povraćanje: Djevojčica preminula, njena dva brata imaju iste simptome