Fantastična košarkašica reprezentacije BiH Jonquel Jones se našla u problemu: “Nudim novčanu nagradu i molim vas za pomoć”

Jonquel Jones se nakon problematične situacije oglasila na Twitteru.

Ženska košarkaška reprezentacija napravila je historijski uspjeh na Eurobasketu na kojem je naša ekipa završila na petoj poziciji.

Daleko najbolja u našem timu bila je Jones koja je odigrala nekoliko fantastičnih utakmica, te s ena kraju zasluženo našla u najboljoj petorci Eurobasketa.

Bh. reprezentativka Jonquel Jones bila je i zvanično je najbolji strijelac Eurobasketa. Jones je na šest utakmica zabila ukupno 146 poena što je 24.3 po utakmici.

Nakon nastupa na Eurobasketu Jones se vratila u Sjedinjene Američke Države i priključila se svom klubu, te ubrzo nakon toga odigrala nekoliko sjajnih mečeva u WNBA ligi za svoj Connecticut.

Sjajna košarkašica se i danas našla u centru pažnje, ali ne zbog košarke već zbog problema koji je odlučila da podijeli na društvenim mrežama.

Jones je objavila da je izgubila ogrlicu koja joj itekako mnogo znači, te sat i poručila je da će nagraditi ukoliko neko uspije da to pronađe i vrati joj.

“Izgubila sam zlatnu ogrlicu i Apple sat negdje u Freeportu. Ako znate nekoga da ih je našao ili zna nešto više molim vas neka mi se javi u inbox. Dajem novčanu nagradu ko god mi ih donese”, poručila je Jones.

Također, bh. reprezentativka je zamolila svoje fanove na Twitteru da podijele njenu objavu kako bi ju moglo vidjeti što više ljudi – prenosi sportsport.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.