in

Finska premijerka pokazala dekolte i izazvala žustre rasprave

Sana Marin, najmlađa premijerka na svijetu, pozirala je za finski modni časopis obučena samo u blejzer, a može se vidjeti da ispod ne nosi ništa

Fotografija premijerke Sane Marin (Sanna) koja je pozirala za modni časopis, podijelila je Finsku.

Dok je jedni kritiziraju zbog previše smjelog izdanja, drugi dijele slične fotografije na društvenim mrežama u znak podrške.

View this post on Instagram

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

A post shared by Trendi & Lily (@trendimag) on

Sana Marin, najmlađa premijerka na siijetu, pozirala je za finski modni časopis obučena samo u blejzer, a može se vidjeti da ispod ne nosi ništa.

Fotografija je prvo objavljena na Instagram nalogu magazina, a usijledila je lavina kritika jer mnogi smatraju da takav izgled ne priliči njenoj poziciji.

(Avaz.ba)

Otac sam odgaja sina s Down sindromom: Majka ga je napustila

Madonna objavila selfie, mnogi su joj napisali da “liči na vanzemaljca”