Foto: Vlasnik Binga Senad Džambić udaje obje kćerke – objavljeni detalji, priprema se svadba za pamćenje

1
Foto: Vlasnik Binga Senad Džambić udaje obje kćerke - objavljeni detalji, priprema se svadba za pamćenje
Foto: Vlasnik Binga Senad Džambić udaje obje kćerke - objavljeni detalji, priprema se svadba za pamćenje

Adna Džambić i Kenan Kapidžić, sin Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića, pred matičara će 5. maja, a na velikoj fešti, koja se priprema i za ovaj par, zapjevat će jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu

Informacija o svadbi Adnana Brankovića, sina bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, i Amne Džambić, kćerke Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca “Bingo”, danas je top-tema medija u našoj zemlji, prenosi portal coolstyle.ba.

Ovu ekskluzivnu informaciju, sa tačnim datumom svadbe, objavio je Coolstyle, a potom su je prenijeli brojni mediji u BiH.

Adna i Amna Džambić, Adnan Branković, Kenan Kapidžić, Naida Kapidžić i Mirza Imamović
Svadba decenije, kako su je neki mediji nazvali, zakazana je za 29. august u hotelu “Europa”, a kako saznajemo od prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, na njoj će biti više od 250 zvanica.

Ali, izgleda da ovo nije jedina vijest koju smo saznali danas, a koja je vezana za porodicu Džambić.

Kako su nam ekskluzivno otkrili prijatelji porodice vlasnika “Binga” Senad će udati i drugu kćerku ove godine i to tri mjeseca ranije.

Naime, Adna Džambić stat će pred matičara također u Sarajevu i to u 5. maja. Njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića.

I za ovo vjenčanje, kako saznajemo, priprema se velika fešta na kojoj bi trebala pjevati i jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

U društvu sestara Džambić, i njihovih jačih polovina, veoma često je i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića, koji se zabavlja sa Naidom Kapidžić, sestrom Kenana Kapidžića.

Da li će i oni pred matičara u 2018. godini ostaje nam da vidimo u narednim mjesecima.

Inače, ova šestorka već duže vrijeme je nerazdvojna i na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa ljetovanja i zimovanja.

1 komentar

  1. LAZE GOVNO POKRAO SAM SEBE TAKO TO ONI RADE PA DA IM OSIGURANJE VRATI LOPOVSKA POSLA I OPET PO SIROTINJI A ODKUD MU TOLIKO BOGATSTVO KOLIKO JE MRTVIH IZA TOGA JADAN NEBIO KAZNICE MU BOG DJECU UNUCAD

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.