in ,

GROZNA NESREĆA NA M-17 Djevojka iz Doboja “Audijem” sletjela s magistrale, mladić (24) zadobio teške povrede!

Djevojka iz Doboja je vozeći automobil marke “Audi” sletjela sa magistralne ceste M-17, a suvozač je zadobio teške povrede.

“Na magistralnom putu M-17, u mjestu Moševac, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog motornog vozila marke “Audi”, registarskih oznaka K97-A-703, kojim je upravljala B.S., iz Doboja.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi suvozač iz vozila S.A., rođen 1995. godine, iz Doboja, je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Domu zdravlja Maglaj. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj”, saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Maglajska policija reagovala i je i nakon prijetnje pištoljem.

“Umjestu Kopice, od strane lica H.A., rođenog 1985. godine, iz Maglaja, izvršeno je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na način da je isto, prijeteći da će ugroziti život i tijelo, usmjerilo vatreno oružje prema licu H.A., iz Maglaja. Izvršenim pretresom kuće koju koristi lice H.A., pronađen je jedan pištolj crne boje, sa okvirom bez municije i pvc vreća u kojoj se nalazila veća količina metaka raznih kalibara. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj”, saopćeno je.

Dženaza iznenada preminuloj Esadi klanjat će se danas u tešanjskom naselju Novi Miljanovci

Iskoristite ovaj dan: Datum 11. 11. donosi velike promjene, evo šta danas trebate učiniti