in ,

HAOS Konzumove prodavačice ganjale lopova po ulici, kad su ga stigle…

– Onaj čovjek vam tamo krade. Ima pun kaput ribica – ukazao je jedan građanin prodavačicama u Konzumu u sklopu centra Meridijan 16 na zagrebačkim Gračanima. Bilo je to u ponedjeljak oko 17 sati, nakon čega su radnice Konzuma počele trčati za odbjeglim kradljivcem.

Na povike prodavačice “Ej stani!” dok je trčala po Gračanskoj cesti za muškarcem u kaputu, lopov se uporno oglušivao, a kad ga je jedna od Konzumovih radnica sustigla, održala mu je lekciju dok mu je rastvarala kaput iz kojeg je na cestu ispadalo nekoliko desetaka konzervi tune i sardina.
– Prodavačica koja je čovjeka sustigla vrlo brzo dok se brzim korakom udaljavao uzbrdo rekla mu je: ‘Kako te nije sram krasti?!’ Nije se opirao, samo je gunđao i puštao zvukove ‘bu, bu’. Najednom se na ulici oko njih stvorila hrpa konzervi. Neki će reći da je čovjek gladan, ali teško je povjerovati u to da je krao iz nužde toliku količinu ribe – kaže nam jedan svjedok nesvakidašnje krađe.

Prodavačicama je u pomoć priskočilo nekoliko osoba koje su im u vreće pomogle stavljati konzerve s tla, a kradljivac se u međuvremenu udaljio u nepoznatom smjeru niz ulicu.

– Nevjerojatno je koliko su prodavačice požrtvovno trčale za lopovom. Na upit jel’ im se odbija od plaće ako se dogodi krađa u njihovoj smjeni, rekle su da ne.

– Sreća pa ovaj lopov nije bio agresivan i nije imao oružje. A što bi bilo da je imao oružje? – pita se zabrinuti građanin.

Drama u Tesliću: Najpoznatiji političar u gradu brutalno pretučen, Hitna pomoć morala reagovati

SAMO U BiH Bivši ministar izazvao masovnu tuču na fudbalskoj utakmici