in

Ima 36 godina, čeka 11. dijete, ali želi još da rađa! Mjesečno na hranu troše 1000 eura, a evo zašto jednom godišnje izlaze vani!

Dobiće još jednu kćerku

Kortni Rodžers (36) se 2008. godine udala za sveštenika Krisa Rodžersa (32) i dobila sa njim šest dječaka i četiri devojčice, a sada se spremaju za dolazak 11. bebe, Kortni je u 33. nedjelji trudnoće.

Dobiće još jednu kćerku, a termin porođaja je 19. decembar. Biće to njihova prva beba rođena u zimskim mjesecima, pa će zbog nje i proslava Božića biti još posebnija. Kortni i Kris, inače, svake godine na kupovinu božićnih poklona za djecu potroše više od 800 eura.

“Drago nam je što opet čekamo bebu. Nervozna sam bila u početku trudnoće jer sam imala dva spontana pobačaja u prvom tromjesečju, ali sada sam u 33. nedelji i jako smo uzbuđeni. Jedva čekam da našu malenu držim u naručju”, rekla je Kortni, piše “San” koji navodi da se ova mama ne pridržava smjernice SZO da između dva porođaja treba da prođe od 18 mjeseci do dvije godine.

“Nije bilo komplikacija i sve vrijeme sam se osjećala dobro, iako je termin za rođenje ove bebe isti kao i za onu koju smo izgubili prije četiri godine. Laknulo mi je kad sam čula otkucaje njenog srca. Nikada nisam imala više od tri dečaka ili devojčice zaredom pa je ovo novi rekord, jer je ona četvrta devojčica. Djeca su tako uzbuđena”, poručila je.

Kako se kaže, djece nikada dosta, a ni para za troškove kada je porodica ovako velika. Kortni i njen supruga mjesečno za hranu troše oko 1000 eura, djecu školuju kod kuće, a za prevoz koriste kombi sa 15 sjedišta. Napravili su ove godine plan štednje pa su riješili da više ne jedu van kuće što je značajno smanjilo njihove rashode.

Zbog obaveza oko djece ovi roditelji mogu sebi da priušte samo jedan izlazak godišnje. Mama Kortni svakog jutra ustaje oko sedam sati i 30 minuta, sprema doručak koji se poslužuje oko osam sati. Starija deca obavljaju kućne poslove i pomažu u sređivanju nakon doručka, a prije početka nastave. Pripremaju sebi sendvič za ručak ili jedu ostatak od večere.

“Želimo da imamo 12-oro dece, odnosno porodicu sa 14 članova. Moj suprug je najstariji od desetoro braće i sestara pa smo se prije venčanja dogovorili da ćemo imati barem toliko djece. Imati nekoliko djece odjednom u pelenama i mnogo kolica za nas je normalno”, istakla je Kortni.

(Kurir.rs)

Šok na vjenčanju: Mladoženja prozvao sve koji su spavali s mladom

BiH i Balkan dobili 9 milijardi eura pomoći, ali ima jedan uslov…