in

Ima se, može se… Pjevač Ljuba Aličić živi u stanu vrijednom MILION MARAKA i neviđenom luksuzu!

Pjevač Ljuba Aličić u Šapcu je izgradio i velelepnu vilu u samom centru grada, obojena u tamnoroze boju, koja je, kako je Kurir pisao uložio oko pola miliona eura.

Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu.

Ljuba je osim što se hvalio kućom, na sva zvona hvalio i svoju suprugu Željanu.

“Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lijepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam sretnu, vrijednu ženu”, rekao je Aličić.

“Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama”, rekla je Željana.

“Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj boji”, rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.

Šta dalje? Da li FBiH može raskinuti ugovor sa Srebrenom malinom i šta ako su ugovoreni pogrešni respiratori?!

Lijek Remdesivir kojim se liječe zaraženi koronavirusom uskoro na europskom tržištu