in

INCIDENT U AUTOBUSU Muškarac se derao na tinejdžericu zbog maske, a onda ju je počeo udarati nogom u lice! Požalio je…

Ljudi gube živce

Društvenim mrežama proširila se videosnimka šokantnog trenutka kada je putnik u autobusu u Velikoj Britaniji nogom udario tinejdžericu u lice nakon što ju je vrijeđao na rasnoj osnovi jer nije nosila masku. U sve se upetljao drugi muškarac u odijelu koji je intervenirao i u znak odmazde uzvratio udarac nagazivši mu glavu nogom dok je bio na podu, javlja Daily Mail.

Prije nego što je prepirka eskalirala u fizički obračun, na snimci muškarac viče na tinejdžericu: “Sve što želim reći je da navučeš svoju masku! Nisam rasist, ali virus je češći kod crnaca i Azijata. Stavi svoju j**enu masku.”

Strah od virusa

Tinejdžerica je odgovorila, ali ju je ušutkala žena vičući: “Zašto moram ući u autobus i trpjeti te dok sjediš pokraj nas bez maske?” Troje putnika nastavilo se međusobno prepirati, pri čemu muškarac kaže kako je vjerojatnije da će djevojka ubiti ljude zbog toga što ne nosi masku.

“Ne možeš nešto širiti ako ga imaš i širiti ljudima! Da nemaš 16 godina, nokautirala bih te”, kaže žena. Drugi mlađi putnici izazivaju ženu da se bori s njom, dok ih drugi mole da se smire. Neki traže da par izađe iz autobusa, i u trenutku dok išli prema izlazu muškarac se odjednom okreće natrag i tinejdžericu udara nogom u lice.

Drugi muškarac je u tom trenutku skočio i zgrabio muškarca te ga bacio na pod autobusa. “Što to radiš, ti jedno g*vno? J**eno ću te ubiti. Zatim je muškarcu stao na glavu.

(Net.hr)

Gucci prodaje tartan haljinu za muškarce, košta 2.600 dolara

Haman pa džaba: Pogledajte koliko koštaju hrana i piće u Vladi FBiH