in , ,

Iznenadit ćete se kada vidite ko je večeras vodio Centralni dnevnik umjesto Senada Hadžifejzovića!

Ni večeras se Senad Hadžifejzović nije našao na voditeljskoj poziciji

Večerašnje izdanje Centralnog dnevnika na Face televiziji je u posebnom tonu, opet nažalost nije bilo Senada Hadžifejzovića, ali se svi nadaju da će se uskoro vratiti.

Slavi se trideset godina ukupnog postojanja informativne emisije koju vodi upravo Senad Hadžifejzović.

Ipak, ni večeras se Hadžifejzović nije našao na voditeljskoj poziciji, a zamijenila ga je poznata bh. novinarka Midheta Kurspahić.

Podsjetimo, prošle sedmice je Hadžifejzović u vrlo emotivnom obraćanju od nekoliko minuta obznanio da je imao operaciju te da mu je ugrađeno nekoliko stentova.

Kurspahić je priznala da je samo vodila večerašnju emisiju, ali ju nije uređivala. Stoga se jasno može zaključiti da se Hadžifejzović, uprkos zdravstvenim problemima, i dalje bespoštedno bavi uredničkom politikom.

Nakon nikad turbulentnijih medijskih 12 mjeseci u historiji, Hadžifejzoviću je definitvno potreban odmor, ali uprkos tome on ne odustaje i na tome mu treba čestitati.

Svi se iskreno nadaju da će se najpoznatiji bosanskohercegovački novinar uskoro vratiti u svoju stolicu.

Nakon dnevnika u emisiji “Face to Face” uslijedio je intervju Senada Hadžifejzvovića koji se našao u ulozi “gosta”, a voditelj je Senad Pećanin koji je u emotivnom izlaganju naglasio da je posao učio upravo od čovjeka kojeg intervjuiše.

Uskoro donosimo i šta je rekao Hadžifejzović o svojoj bolesti.

Pogledajte kako je izgledalo ovo neobično izdanje Centralnog dnevnika.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta čitajte klikom na ovaj LINK.

Christian Schwarz-Schilling o mogućim tektonskim promjenama u BiH: “Konačno, sada Njemačka preuzima inicijativu u BiH!”

Bakir Izetbegović posljednjim kontroverznim izjavama izazvao veliku pometnju u RS, mnogi smatraju da je mogao biti blaži te da je pretjerao!