in

Jennifer Lopez će umjesto nominacije za oskara dobiti poziv na sud?

Produkcijske kuće Lopezove – “Nuyorican Productions” i “Stx productions” – suočavaju sa tužbom vrijednom 40 miliona dolara, koju je protiv nje pokrenula Samantha Barbash (47), po čijem životu je snimljen jedan od najpopularnijih filmova 2019. godine, piše TMZ.

U dokumentima koji su dostavljeni sudu piše da su ljudi iz produkcije prije početka snimanja prišli Samanthi Barbash i pitali je da im da pristanak za snimanje filma, kao i da potpiše da se odriče svih prava na isti. Ona je tu ponudu odbila.

Film je rađen po članku iz New York Times-a, pod nazivom “Prevarantkinje iz Skora”, koji detaljno opisuje događaje iz života Samanthe, sa akcentom na njen posao striptizete u poznatom striptiz klubu “Skor džentlmenski klub” u New York-u.

Barbash-eva tvrdi da je pevačicina produkcijska kuća iskoristila njen lik i dijelo bez njene dozvole, kao i da je oklevetala u svojoj izvedbi. Ona smatra da je prikazivanje i tvrdnja da je ona proizvodila ilegalne supstance u svom domu, u kom je živjela sa djetetom, krajnje uvrijedljiva i neistinita.

U dokumentima, takođe stoji da postoji dovoljno dokaza da se lik koji tumači Jennifer Lopez poveže sa likom i dijelom Samanthe Barbash, kao i da je optužena kreirala scene i dijaloge koji su krajnje neodgovorni i neistiniti. Samantha tuži pjevačicinu produkcijsku kuću i zahtjeva da joj se isplati 40 miliona dolara, kao i da joj se predaju sve kopije popularnog filma.

Jennifer Lopez je za svoju ulogu u filmu “Prevarantkinje sa Vol Strita” bila nominovana za Zlatni Globus, za najbolju sporednu ulogu u igranom filmu.

Pogledajte koliko je američkih vojnika raspoređeno u zemljama Bliskog istoka

IRANSKI GENERAL JE OVAKO PRIČAO O BiH Bio sam u Bosni, bilo je to 1993. i 1994; gdje god muslimanima treba pomoć ja sam tu