in

JEZIVI DETALJI NAPADA NA POZNATU PJEVAČICU SVE ZAPREPASTILI Udarao u ranu od carskog reza!

Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, odmah se javila u Urgentni centar – a detalji koji su nakon toga isplivali su užasni.

Naime, kako javljaju srbijanski mediji, Luka je Natašu koja se porodila prije nešto više od mjesec dana – udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

– Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – započeo je dobro obaviješteni izvor i dodao:

– On je pobijesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo – zaključio je izvor za “Blic”.

Inače, Nataša je nakon sukoba iz stana na Dedinju došla u Urgentni centar. Nakon što su je pregledali otišla je u svoj dom, da bi se poslije par sati opet vratila na Urgentni, kako bi uradila rendgen.

Pjevačica je obukla dugu crnu haljinu kako bi prikrila modrice na ruci, kao i velike naočare koje nisu uspjele da sakriju ogrebotinu ispod oka.

Prekasni prizori

CNN donosi 10 razloga zbog kojih morate posjetiti Bosnu i Hercegovinu

Lejla Kuhinja Nesimi

Fantastična priča Lejle iz Doboja: Od izbjegličke borbe za opstanak do samog svjetskog vrha