in

Johnny Depp na suđenju decenije priznao šokantne stvari! Zlostavljan sam i probao sam sve droge, prvi put sa 11 godina!

Glumac Johnny Depp počeo je parnicu protiv britanskog tabloida i već su isplivali detalji iz privatnog života Hollywood-ske zvijezde i njegove bivše supruge Amber Hard.

Zvijezda filmova ‘Pirati s Kariba’ tužio je izdavača tabloida Sun za članke iz 2018. u kojemu ga je nazvao ‘mlatiteljem supruge’.

Na početku suđenja glumac je priznao da je Amber nanio puno bola, kao i da je “uzimao sve moguće droge”.

“Moje iskustvo s alkoholom i stimulansima započelo je u ranoj mladosti. Nisam imao stabilan i siguran porodični život, bilo je mnogo nepirijatnosti u kući. Sjećam se da me majka jednom zamolila da joj uzmem tablete za smirenje… Kad mi je bilo otprilike 11 godina, sinulo mi je da ti lijekovi smiruju živce, pa sam ih donio kući i popio, to je bio jedini način da umanjim svoju bol”, svjedočio je glumac.

Međutim,  na sudu je negirao tvrdnje da ima tendenciju prema destruktivnom i nasilničkom ponašanju. Glumac je rekao kako je Amber bila ta koja je njega opetovano udarala po licu i razrezala mu prst gađajući ga flašom votke, a optužbe da je on nju podvrgavao mučenju i drugim zlostavljanjima nazvao je “bolesnima i potpuno neistinitima”.

– Moja bivša supruga opsesivno me kontrolisala i bila je verbalno agresivna – izjavio je glumac. Opisao je kako ga je Hard tokom jednog ljeta 2014. ili 2015. pogrdno nazivala “pi**om” i “beskičmenjakom” jer je bježao od njihovih burnih svađa.

– Tad je postala fizički nasilna i više puta udarila me po licu. Krenuo sam prema prednjem dijelu aviona kako bih se odmaknuo od nje, ali me je ona pratila i opet udarila u lice i glavu. Odgurnuo sam je od sebe, na krevet… Potom sam zgrabio jastuk i zaključao se u kupatilu, gde sam spavao cijelo vrijeme leta – tvrdio je Johnny.  Na sudu u Londonu u utorak su puštene i snimke iz 2015. na kojima se čuje kako Amber viče na Deppa.

– Udarila sam te, kakvo si je**no dijete, je**no više odrasti – vrištala je glumica.

Advokatica Amber Heard, bivša žena Johnny Deppa, ispitivala je glumca o bolnim temama.

Prvo ga je pitala o incidentu kada je uhapšen zbog napada na stražara. Johnny je tada imao 25 godina, a odgovorio je da je to – istina i da se jeste dogodilo.

Upitan je i vezano za incident kada je imao 31 godinu, kada je uništio hotelsku sobu zbog čega je hotelu morao da plati skoro 10.000 dolara. Glumac je i to priznao, ali je rekao da se ne sjeća kolika je tačno šteta bila, dodavši da je vjerovatno bilo reči o “nekoliko udubljenja”.

Glumac je na sudu rekao da potvrđuje izjavu sa papira, “Probao sam svaku drogu do 14. godine”, a onda je dodao da je probao “svaku vrstu droge poznatu čovjeku”.

Pitala ga je da li je koristio kokain, MDMA, ekstazi, Depp je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i lijekove na recept.

Na pitanje da li se drogirao sa Marilyn Mansonom, Johnny je rekao da jeste dva puta, davno prije veze sa Amber i da nije poslije 2011. godine.

Na ovo je advokatica Amber Heard rekla: “Lažete”.

Priznao je da je glumac Paul Bettany (49) njegov prijatelj, te da su se zajedno drogirali i pili. Naveo je da su koristili kokain, alkohol, xanax.

Na pitanje da li ima problem sa bijesom Johnny je rekao da nema. Vezano za “rušenje hotelske sobe” upitan je da li je bio ljut. Rekao je da jeste, ali da to ne znači da ima problem sa bijesom.

Na pitanje uzima li kokain, na primjer, Depp je odgovorio: “Ponekad sam pušio marihuanu, a kada sam bio u 17. satu rada – da, uzimao sam i kokain, ali povremeno”.

Nakon pauze, glumac je istakao da ga je zlostavljanje u djetinjstvu okrenulo protiv nasilja.

– Zlostavljanje u djetinjstvu okrenulo me je protiv nasilja. Biram da izbjegavam konfrontaciju. Kada sam saznao da ću dobiti bebu 1998. godine, jedno od mojih obećanja bilo je da ću djecu podizati upravo suprotno od načina na koji sam ja rastao – rekao je Johnny.

Policijski službenici pretresli zatvorsku ćeliju, pa kod osuđenika pronašli drogu

DODIKOVA NARIKAČA PONOVO PRAVI BUDALU OD SEBE Sanja Vulić je već pokazala kako joj inteligencija nije jača strana, ali ovo…