in

KAKAV LUDAK Vozač “pežoa” vozi u kontrasmjeru, ostali ga mukom izbjegavaju

Poslije jučerašnjeg snimka divlje vožnje u Beogradu, gdje vozač automobila daje pun gas u zaustavnoj traci, na društvenim mrežama se pojavio još jedan koji je zabilježio podjednako opasnu i neodgovornu vožnju.

Naime, na videu koji je zabilježen na Iriškom vencu, na Fruškoj gori, vidi se kako vozač automobila marke “pežo” vozi u kontrasmjeru, a ostali vozači ga sa mukom izbjegavaju, dok se približavaju dijelu puta označenom sa dvostrukom krivinom.

Ovo nimalo bezazleno ponašanje vozača izazvalo je lavinu komentara korisnika društvene mreže Instagram.

– Meni se desilo jednom da mi je budala naletjela iz kontrasmjera. Ne znam šta im je u glavama. Od tada, iako su obje trake naše, ja uz straha samo desnom idem – napisao je korisnik Instagrama koji je već jednom izbjegao nesreću na Iriškom vencu.

 

View this post on Instagram

 

Iriški venac i voznja u kontra smeru ⛔ . . . . . #novisad #srbija

A post shared by Novi Sad vožnje (@nsvoznje) on

A bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na činjenicu da niko od ostalih učesnika u saobraćaju nije uradio ništa, osim što je snimao.

– Najgluplje je što ostali vozači prolaze i snimaju, umjesto da zaustave čovjeka i narede mu da se okrene dok nije nikoga ubio. Ne razumijem zaista toliko odsustvo zdravog razuma kod svih vozača na ovom videu – napisala je jedna korisnica.

Masovne racije širom Republike Srpske

Zoran Kesić oprao Dodika na ruke. Domestosom