in

KAKVA BOMBA Najzgodnijoj baki na svijetu niko ne vjeruje koliko ima godina

Instruktorica joge iz Kalifornije Alice Vasquez šokirala je svojih 18 hiljada followera na Instagramu kad je objavila da ima 40 godina.

Alice, koja se prozvala “najzgodnijom bakom na svijetu”, svoje je prvo dijete dobila kad joj je bilo samo 16 godina, a do 40. je uspjela postati i baka.
Budući da je njena kći, kako kaže, također prvo dijete rodila sa 16, dosad je prikupila troje unučadi. No ono što zbunjuje njene pratitelje je njen izrazito mlađahan izgled.

“Moje su dvadesete bile mješavina divljih mladenačkih godina i bivanja mladom mamom. Uvijek sam bila u pokretu. Neprestano. Mislim da nisam nijednom zastala da bih razmislila o svom životu. Samo sam preživljavala”, rekla je za Star Online.

Svoj je četrdeseti rođendan proslavila sa stilom, partijajući na bazenu u Las Vegasu, a posjetila je i striptiz bar.

Za sebe kaže da “nije prosječna četrdesetogodišnjakinja”, ali i da “želi inspirisati žene svojih godina da se ne skrivaju iza toga što se osjećaju staro”.
Ipak, bitno je istaknuti da nije sve u dobrim genima, već da je Alice u svoj mladolik izgled utrošila oko 50 hiljada eura kojima je platila plastične operacije.

“Mladi momci misle da sam njihovih godina, šokiraju se kad čuju da mi je 39. Kad im kažem da sam već baka, šokiraju se još više”, ispričala je u jednom ranijem intervjuu za Fabulous Digital.

Bez otečenih ruku i nogu: Efikasni načini da spriječite zadržavanje vode u organizmu!

Spremna tužba Republike Srpske protiv Federacije BiH: “Po zakonu sam dužan da ih tužim”