in ,

Kakva teorija zavjere! Da li je ovo pravi razlog afere Vranješa i Karleuše?

Ognjen Vranješ riješio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu, pa je protiv nje podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

On je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je JK 14. januara tekuće godine uvredila preko društvene mreže Facebook tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima, a koje glasi:

“Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko gono! Ti crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti brak, ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem s tobom – džabe ti je. Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te jeati prvi muškarac koji naleti na tebe! Jeaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Jeem li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje”.

Pored toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pjevačice pokrenuti postupak.

Čini se kako Vranješ sada ide na opciju da iskamči od Jelene što je moguće više novca, tim prije jer mu fudblaska karijera ide nezaustavljivo nizbrdo.

DALMACIJA Iz mora izvukli čudovište, veterinari ne znaju šta je, reagovala i policija

Procurio video Edina Gačića. Rekao je zastrašujuću rečenicu