in

Kao nekada u Cityju: Dvojcu Džeko-Kolarov se pridružuje još jedan Balkanac

Jedan od najboljih crnogorskih nogometaša u posljednjih nekoliko desetljeća Stevan Jovetić ponovno bi mogao zaigrati s Edinom Džekom u napadu.

Dvojac je proveo na Etihadu period od 2013. do 2016. i osvojio povijesnu Premier ligu nakon 42 godine čekanja. Također, u Rimu je Aleksandar Kolarov, također njegov suigrač i prijatelj iz vremena na Otoku.

Jovetić je cijelu vječnost ozlijeđen u Monacu, a već u siječnju bi mogao postati igrač Rome, gdje ga želi sportski direktor Monci, s kojim je kratko surađivao u Sevilli.

Manchester City FC Signing Session, CityStore, Manchester City’s Aleksander Kolarov, Edin Dzeko and Stevan Jovetic during a signing session at Manchester City’s club shop CityStore at the Etihad Stadium. (Photo by Sharon Latham/Manchester City FC via Getty Images)

Kapetan Crne Gore baš je 2017. u Andaluziji uspio oživjeti svoju karijeru, ali ga Sevilla na kraju ipak nije otkupila od Intera te je završio prošlog ljeta u Monte Carlu.

To bi bio treći klub Jovetiću u Serie A. Od 2008. do 2013. je sjajno igrao za Fiorentinu (35 golova u 116 utakmica), potom je bio član Intera od 2015. do 2017. (u 31 susretu zabio šest pogodaka), a talijanski mediji pišu kako bi mogao biti prvo pojačanje Rome u siječnju.

Naravno, pod uvjetom da ne bude ozlijeđen, što je često slučaj u karijeri nekada velikog talenta koji je puno obećavao.

Komšić uputio zanimljivu božićnu čestitku kardinalu Puljiću

Vranješu su svi okrenuli leđa: “On više nije sav svoj”