in

Karleuša bez dlake na jeziku! Šokantne riječi uputila Ani Nikolić

Pjevačica Jelena Karleuša progovorila je o svojoj borbi sa viškom kilograma, pa brutalno prokomentarisala pjevačice Anu Nikolić i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Karleuša je otkrila da je do vitke linije došla zahvaljujući specijalnom režimu ishrane, a nakon što je pričala o svojoj kilaži, pjevačica je pred kamerama IDJTV otkrila da li se čula sa koleginicom Anom, koja je također u prethodnom periodu imala problema sa kilažom.

Izvini, na koju Anu misliš? To pitanje treba da postaviš Ceci, ja sa tim debelim ženama ne komuniciram – pitala je Jelena.

Podsjetimo, Ana i Jelena bile su u korektnim odnosima, međutim posljednjih godina njih dvije u više navrata javno su razmijenile prozivke.

– Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja, koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka, ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog svijeta jer je dobar čovjek – priznala je Karleuša u jednom intervjuu.

BiH bilježi porast u turizmu! U prethodnoj deceniji broj turista povećan za milion

Haos na granici, svi žele što prije pobjeći iz BiH