in

Ko je supruga Milorada Dodika?

Ko je supruga Milorada Dodika?
Ko je supruga Milorada Dodika?

Da li je u pitanju sindrom balkanskih žena koje ne vole eksponiranje u javnosti, ili puki muški egoizam prvog čovjeka SNSD-a, koji nalaže da “suprugama nije mjesto u društveno-političkom” grotlu, tek rijetke su prilike, a još rjeđe fotografije, na kojima se Dodik pojavljuje u paru sa svojom boljom polovinom.

Supruga Predsjednika RS-a Milorada Dodika, Snježana Dodik, kao i većina žena bh. političara, ne voli da se eksponira u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji držati daleko od kuće i ne voli se miješati u muževe poslove.

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je Snježana uvijek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvijek rado ugosti prijatelje, prenosi Hayat.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

”Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna. Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.”

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena. Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima, te je to je bio razlog što je u napadu ljubomore od supruga zahtijevala da njegovoj tadašnoj specijalnoj savjetnici, atraktivnoj Željki Dragičević, hitno nađe drugi posao.

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s kćerkom došla na ideju da angažira pjevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pjesmom “Ne dam ti da ostariš”.

”Snježana je sve organizovala, a kada je pjevačica iz Srbije zapjevala spomenutu pjesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih”, pisali su tom prilikom mediji.

A zabilježili su i da je uvijek hladan i nadmen Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge. Milorad i Snježana imaju kćerku Goricu i sina Igora.

Valentin Inzko

Kakav kukavičluk Valentina Inzka: Pogledajte šta je uradio

Objavljena visina plate Valentina Inzka: Ovo je zaista nevjerovatna cifra

Objavljena visina plate Valentina Inzka: Ovo je zaista nevjerovatna cifra