in

Ko je vođa “škaljaraca” koji je večeras ubijen u Atini? Stamatovića ubili dok je večerao sa porodicom!

Podgoričanina Stevana Stamatovića, koji je večeras sa Igorem Dedovićem likvidiran u Atini, povezivali su sa likvidacijom Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, ali i sa navodnim planovima za ubistvo i predsJednika Srbije, a tada premijera Aleksandra Vučića, piše Kurir.

Stamatović je tada reagira na pisanje srbijanskih medija, koji ga dovode u vezu sa najtežim krivičnim djelima počinjenim u Beogradu. Stamatović je naveo da je u trenutku kada je ubijen Sale Mutavi u Beogradu bio samo turistički, a njegov zastupnik je negirao povezanost da ovim slučajevima.

Kako bi sve razjasnio šta se događa on je tada pogoričkim “Vijestima” poslao pismo:

– Osim sto sam turistički boravio u Beogradu, sa tim gradom i kriminalnim aktivnostima u njemu nemam nikave veze. Ponajmanje sa ubistvima i pripremama atentata na srpskog premijera i njegovog brata. No, uprkos tome, mediji, ne vodeći računa o onima o kojima pišu, igraju se istražitelja i obmanjujući javnost “rješavaju” ubistva i pokušaje atentata, targetirajući me kao direktnog učesnika u tim krivičnim djelima.

Isto kao što su mene izabrali, mogli su bilo kog čovjeka koji se uklapao u prljave planove interesnih struktura, željnih da me predstave kao državnog neprijatelja. Zato se nadam da će jednom morati da objasne istražnim organima za čiji račun skreću istragu u pogrešnom pravcu i koliko su plaćeni ti, očito naručeni tekstovi. Koliko je ozbiljno ono o čemu pišu, pozivajući se na “izvore iz istrage” najbolje pokazuje to što me nijedan državni organ Srbije ni Crne Gore nije kontaktirao, niti je za mnom raspisana potjernica – pisalo je u pismu koje je “Vijestima” dostavio Stamatovićev pravni zastupnik.

Stamatović je “novinarskom maštom” nazvao njegovo povezivanje sa “zagoričkim” i “škaljarskim” kriminalnim klanovima.

– Kada o nekome ne znaju ništa, novinari onda puste mašti na volju i ljude ubacuju u klanove. Nije mi jasno kojom metodologijim biraju koga ce svrstati u koji klan, ali ni sa jednim nemam veze – napisao je Stamatović.

NOVA KLASA MEGA JAHTI: Jahta koja se pretvara u podmornicu!

KAKVA BLAMAŽA! Suprug je baš iskulirao: Duško Tošić ignorisao čestitku Jelene Karleuše