in ,

Kolašinac je upravo dobio najveći kompliment u karijeri

Navijače Arsenala posebno je oduševila partija Seada Kolašinca koji je zaista briljirao u pobjedi svoga tima.

Ipak, nisu samo Topnici oduševljeni partijom bh. fudbalera, nego i legenda Newcastlea i engleskog nogometa, Alan Shearer.
On je otkrio šta ga je sve impresioniralo u partiji Kolašinca. “Kolašinac je odigrao odličnu utakmicu na lijevom beku. On je bio sve što je valjalo u ofanzivnoj igri Arsenala, jer im je omogućavao i širinu i tempo”, rekao je Shearer i nastavio sa hvalospjevima na račun bh. fudbalera.

“Bio je konstantan tokom čitave utakmice, sve vrijeme je napadao i otvarao prostor svojim napadima. Bio je prvi koji bi reagovao većinu vremena, to vam je lijevi bek koji u sredini protivničkog šesnaesterca kreira šanse”, objašnjava Shearer i nastavlja.

“Išao je sa loptom naprijed, dodavao i prolazio, ubacivao se iza i igrao sve vrijeme sa tolikom energijom koja mu cijelu utakmicu nije nimalo opadala. On igra na lijevom beku i pogledajte koliko je impresivan kada pokušava da konstantno ide naprijed. Bio je konstantna prijetnja golu Southamptona, a također je morao odraditi i nešto defanzivnih zadataka. Mislim da je bio spektakularan”, zaključio je Shearer.

Objavljen tajni dokument: Srbija i Kosovo razmjenjuju teritorije, evo kako će to izgledati

Saudijski princ rekao da su logori za muslimane u Kini “skroz OK”