in

Kolinda Grabar – Kitarović počela se baviti glumom: Otkrila je u kojoj seriji je glumila i kada će biti prikazana na TV-u!

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović prihvatila ponudu Nove TV

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović dobila je ponudu da gostuje u seriji Nove TV ‘Dar Mar’, koju je i prihvatila, a na setu se, kažu, odlično snašla i dobro zabavila. Epizoda s njenom cameo ulogom trebala bi biti prikazana već u januaru.

Kako javlja Jutarnji list, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica na jedan dan i to nakon što je pozvana da gostuje u popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV, ‘Dar Mar’. Snimanje je već odrađeno, a bivša se predsjednica Hrvatske na setu odlično snašla i dobro zabavila.

Zbog ugovora, Kolinda Grabar-Kitarović ne smije o tom angažmanu za sada pričati, ali ipak je otkrila Jutarnjem listu kako se provela na snimanju: “Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu”.

Inače, serija ‘Dar Mar’, koju opisuju kao telenovelu, počela se emitirati 5. oktobra, a u seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi.

Iako nije poznato kakvu je ulogu dobila Grabar-Kitarović, nagađa se kako bi ona mogla biti povezana s likom djevojčice Linde Grob, jako pametne djevojčice, pomalo starmale, koja se silno želi baviti politikom, a uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, čiji poster ima na zidu svoje sobe.

Inače, Kolinda Grabar-Kitarović jedna je od glavnih zvijezda nove hit serije Pozorište Kerempuh, ‘Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)’, gdje ju je utjelovila glumica Ornela Vištica.

POTVRĐENO IZ SIPA-e: Svi uhapšeni SDP-ovci u Srebrenici nakon saslušanja pušteni na slobodu…

FILMSKA PLJAČKA U BIH Maskirani razbojnici naoružani “do zuba” presreli brzu poštu, ukrali veliku sumu novca!