in ,

Komšije Milorada Dodika otkrile nepoznate detalje iz života njegove ljubomorne supruge Snježane: Ovo se krije od javnosti!

Dok neke prve dame ne propuštaju niti jednu priliku da se pojave u medijima, ona se drži dalje od “svjetla kamere”.

Supruga predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Snježana Dodik, ne voli se eksponirati u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji držati daleko od kuće i ne voli se miješati u muževe poslove.
Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je Snježana uvijek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvijek rado ugosti prijatelje.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

– Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna. Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena.
Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima, te je to je bio razlog što je u napadu ljubomore od supruga zahtijevala da njegovoj tadašnoj specijalnoj savjetnici, atraktivnoj Željki Dragičević, hitno nađe drugi posao.

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s kćerkom došla na ideju da angažira pjevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pjesmom “Ne dam ti da ostariš”.
– Snježana je sve organizovala, a kada je pjevačica iz Srbije zapjevala spomenutu pjesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih, pisali su tom prilikom mediji.

A zabilježili su i da je uvijek hladan i nadmen Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge. Milorad i Snježana imaju kćerku Goricu i sina Igora.

Potresna ispovijest majke brutalno pretučenog dječaka u BiH, ljekari mu odstranili dio organa!

Valentin Inzko

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Inzko zagrmio: Treba krenuti u “rat” sa kladionicama u BiH!