in ,

KONAČNO OTKRIVENE TAJNE PORODICE ERDOGAN Ovako izgledaju djeca predsjednika i prve dame Turske!

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan i njegova supruga Emine u četiri decenije dugom braku, imaju dva sina, Buraka, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, i Bilala, te dvije kćeri, Esru i Sumeyye.

Esra Erdoğan

Esra Erdoğan, je rođena 1981. godine u Istanbulu. Završila je srednju školu “ Kadikoy Imam Hatip High School ” u Istanbulu ( istu su pohađali  i Sümeyye i Bilal Erdogan).

esree

Studije je započela u Turskoj, zatim je obrazovanje nastavila na Univerzitetu u Indijani, a onda i na prestižnom Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji.

esre

U braku je od 2004. godine sa poznatim turskim biznismenom Beratom Albayrakom  i imaju troje djece.

Sümeyye Erdoğan

Mlađa kćerka turskog predsjedničkog para, također je rođena u Istanbulu. I obrazovanje Sümeyye Erdoğan se najprije odvijalo u Turskoj, a zatim u Americi gdje je diplomirala političke nauke i sociologiju na Univerzitetu Indijana. Magistrirala je na prestižnoj Londonskoj školi ekonomije.

sumeyye

Sa ogromnom pažnjom je 2006 godine ispraćeno njeno vjenčanje sa Selçukom Bayraktarom na kojem je bilo oko 6000 gostiju. Sada imaju jedno dijete.

summeyye-erdogan-880

Necmettin Bilal Erdoğan

Necmettin Bilal Erdoğan  ima 37 godina. Oženjen je sa Rejan Uzuner od 2003. godine i otac je dvojice sinova (Ali Tahir Erdoğan, Ömer Tayyip Erdoğan). I on je završio Univerzitet u Indijani i ima diplomu Džon F. Kenedi škole politike.

bilal

Bilal se 2006. godine našao u centru skandala zbog korupcije, a optužbe su na kraju odbačene.

bilal1

Ahmet Burak Erdoğan

Najstariji sin turskog predsjednika ima 38 godina. Za razliku od braće i sestara nije studirao u Americi, ali je diplomirao na” Istanbul Bilgi University ”.

burak

Uspješan je biznismen, a od 2003. je u braku sa Semom Ketenci.

burak-erdogan-italy

MESIĆ I GOTOVINA RAZBJESNILI SRBE: “To je ustaško-šiptarska koalicija”!

Aleksandar Vučić

Nećete moći sakriti iznenađenje: Objavljene ocjene Aleksandra Vučića, evo s kojim prosjekom je diplomirao!